logo

* Τιμές χωρίς ΦΠΑ, υπολογίζεται στο ταμείο πριν την πληρωμή.
Οι πόντοι που συγκεντρώνετε, εμφανίζονται στον λογαριασμό μετά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας από το Λογιστήριο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Dentalequipment.gr.

Το κατάστημα αυτό ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία « NEODENT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «Neodent Α.Ε», (στο εξής η ΕΤΑΙΡΙΑ χάριν συντομίας) με έδρα την Θεσσαλονίκη, το 10ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς (Στροφή Νεοχωρούδας), ΑΦΜ 094371474, ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, τηλ 2310 780-792, φαξ 2310 783-692.

Οι παρακάτω όροι εφαρμόζονται σε κάθε χρήση και συναλλαγή με το ηλεκτρονικό κατάστημα dentalequipment.gr. Η πλοήγησή σας καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με το ηλεκτρονικό κατάστημα σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς, σε διαφορετική περίπτωση οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του dentalequipment.gr

H ΕΤΑΙΡΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

H ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα της όσο και των παρεχομένων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος συναλλαγών. Η ΕΤΑΙΡΙΑ στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Παρακαλούμε να διαβάσετε και το κεφάλαιο «Συχνές Ερωτήσεις» όπου περιλαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία και τις διαδικασίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το συνολικό περιεχόμενο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω ή να αναπαραχθούν με οιονδήποτε τρόπο.

3. ΣΗΜΑΤΑ

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, οι ονομασίες προϊόντων, ανεξαρτήτως του εάν εμφανίζονται με κοινά γράμματα ή σύμβολα ή απεικονίσεις, αποτελούν σήματα της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ή τρίτων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η χρήση και/ή παραποίηση των σημάτων αυτών απαγορεύεται ρητά και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, περί Σημάτων, περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού κλπ.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

- Παραγγελία από το website μας www.dentalequipment.gr

- Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 2310-780 692 (Κεντρικά Θεσσαλονίκης) και 210 7718595 / 210 770 50 20 (Υποκατάστημα Αθήνας) εργάσιμες ώρες και ημέρες (09:00 - 16:00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής).

- Να έρθετε στο φυσικό μας κατάστημα και να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας:

1) από τις αποθήκες μας στο 10ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Κιλκίς (Στροφή Νεοχωρούδας) κτήριο Neodent εργάσιμες ώρες και ημέρες (09:00 - 16:00 εκτός Σαββάτου & Κυριακής).

2) Από το κατάστημα μας στην Αθήνα, οδός Φειδιππίδου 45, Γουδή, ΤΚ 11527, έναντι Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

5. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το dentalequipment.gr είναι ένα πραγματικό on-line κατάστημα που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμεση διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων. Όλα τα εικονιζόμενα προϊόντα είναι κατά κανόνα ετοιμοπαράδοτα.

Εντούτοις, σημειώνεται ρητά ότι παρόλη την συχνή ενημέρωση του αποθέματος στο κατάστημα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ένα προϊόν να έχει εξαντληθεί πριν προλάβει να ενημερωθεί η ηλεκτρονική προβολή του. Σε αυτήν την περίπτωση, το dentalequipment.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να σας ενημερώσει για τον χρόνο παράδοσης και εσείς έχετε το δικαίωμα να προχωρήσετε ή να ακυρώσετε την αγορά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες στον χρόνο παραλαβής των προϊόντων σας, μεταβείτε στις Συχνές Ερωτήσεις ( νο. 4 «Πότε θα παραλάβω τα προϊόντα που έχω παραγγείλει;»)

6. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ - Πληρωμή του τιμήματος κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον μεταφορέα της επιλογής μας. Κόστος αντικαταβολής 1,80 ευρώ με ΦΠΑ για αγορές καθαρής αξίας (δηλ. χωρίς τον ΦΠΑ) μέχρι 40 ευρώ. Για αγορές καθαρής αξίας (χωρίς τον ΦΠΑ) από 40 ευρώ και άνω, δε χρεώνεστε με έξοδα αντικαταβολής. Η υπηρεσία αντικαταβολής ΔΕΝ εφαρμόζεται στις αποστολές του Εξωτερικού.

β) ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ - Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς) προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας και η δέσμευση των προϊόντων που περιλαμβάνονται σε αυτήν από εμάς, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ 213/470495-91
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:NEODENT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΒΑΝ GR 96 0110 2130 0000 2134 7049 591

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EUROBANK
ΑΡΙΘΜΟΣ 0026 0206 15 0200 965658
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :NEODENT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΒΑΝ GR2002602060000150200965658

AΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ 5218 054826 391
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NEODENT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΒΑΝ GR 6701722180005218054826391

ΑΡΙΘΜΟΣ ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ 7250 0200 2003859
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: NEODENT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΒΑΝ GR 0401407250725002002003859

Εν συνεχεία θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ, στο φαξ 2310 780 792, είτε μέσω e-mail στο [email protected]. Μετά τη λήψη έγκυρου αντίγραφου κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία της επεξεργασίας και της επιβεβαίωσης παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή/και τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση μη λήψης αντιγράφου εντός 5 ημερολογιακών ημερών ή μη λήψης έγκυρου αντιγράφου κατάθεσης του συνόλου του ποσού η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αζημίως και η σύμβαση πώλησης θα λογίζεται ως μηδέποτε καταρτισθείσα.

γ) ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - Το dentalequipment.gr συνεργάζεται με την EUROBANK για ηλεκτρονικές συναλλαγές έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια και εχεμύθεια για τον αγοραστή. Σημειώνουμε ότι για αγορές καθαρής αξίας (χωρίς ΦΠΑ) 150 ευρώ και άνω έχετε την δυνατότητα εξόφλησης έως και 6 άτοκες δόσεις.

7. ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ/ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΓΙΑ το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΛΛΑΔΑ) :

Οι αποστολές γίνονται μέσω SPEEDEX courier σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουμε τον πιο γρήγορο τρόπο παραλαβής του προϊόντος σας όπως επίσης και ότι το προϊόν θα είναι σε άριστη γενική κατάσταση.

Το κόστος αποστολής είναι ΣΤΑΘΕΡΟ στο ποσό των 1.80€ με ΦΠΑ για όλες τις αγορές καθαρής αξίας (χωρίς ΦΠΑ) έως 40 ευρώ και εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο. Η χρήση της υπηρεσίας αντικαταβολής ΕΙΝΑΙ διαφορετική (βλ. ανωτέρω άρθρο 6 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ). Για όλες τις αγορές (ανεξαρτήτως όγκου) καθαρής αξίας (χωρίς ΦΠΑ) άνω των 40 ευρώ, δε χρεώνεστε με έξοδα μεταφοράς.

ΓΙΑ το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) :

Παραγγελίες από το εξωτερικό: Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με την χώρα προορισμού. Το ηλεκτρονικό κατάστημα υπολογίζει αυτόματα το κόστος αποστολής σύμφωνα με τον Ταχυδρομικό Κωδικό που θα καταχωρίσετε.

8. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Συσκευασία σε κακή κατάσταση :
Παρακαλείστε να ελέγχετε την συσκευασία όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας με την εταιρία ταχυμεταφοράς. Εάν η συσκευασία ενός προϊόντος βρίσκεται σε κακή κατάσταση μην παραλάβετε και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν τυχόν το παραλάβετε και διαπιστώσετε μετά ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση η συσκευασία, καλέστε μας για να κανονίσουμε την άμεση αντικατάσταση χωρίς επιπλέον έξοδα για εσάς.

Για να επιστραφεί το προϊόν θα πρέπει:
Για να επιστραφεί ένα προϊόν θα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία σε καλή κατάσταση , όπως αυτή που παραλήφθηκε.

Ολική ακύρωση ή Τροποποίηση της παραγγελίας :
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί εφόσον δεν την έχετε παραλάβει. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό κατάστημα στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

Επιστροφή χρημάτων σε ολική ή μερική ακύρωση παραγγελίας

Εάν η πληρωμή έχει γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας τότε τα χρήματα σας θα επιστραφούν σε αυτή μέσα σε 4-5 εργάσιμες μέρες. Εάν η πληρωμή έχει με αντικαταβολή ή κατάθεση στην τράπεζα τότε θα πρέπει να μας δώσετε έναν λογαριασμό τραπέζης στον οποίο είστε δικαιούχος έτσι ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα σε αυτόν άμεσα.

Έξοδα επιστροφής για λόγους μη αρεσκείας
Τα έξοδα για λόγους μη αρεσκείας του προϊόντος τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
Προθεσμία επιστροφής προϊόντος
Η προθεσμία για να μας επιστρέψετε το προϊόν είναι 14 ημερολογιακές ημέρες

9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής (αγοράς) είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ καθώς και τα φορολογικά στοιχεία (ΑΦΜ, Δ.Ο.Υ). Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται από την εταιρεία μας αποκλειστικώς και μόνον στο πλαίσιο της διενέργειας συναλλαγών με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και της επικοινωνίας μας μαζί σας για την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας, την τιμολόγησή σας, την διευκόλυνση των παραδόσεων, την εν γένει εκτέλεση των παραγγελιών σας, την εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν: ι) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από έμπιστους συνεργάτες μας - χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την διασφάλιση των πληροφοριών σας και ιι) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (μεταφορά, αποθήκευση κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. Το σύνολο πάντως το δεδομένων σας προστατεύονται και διαχειρίζονται σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες της ελληνικής νομοθεσίας και ιδίως του ν.2472/1997.

Ο χρήστης/καταναλωτής/ επισκέπτης/μέλος του dentalequipment.gr θα πρέπει και αυτός να διαφυλάσσει το απόρρητο των δεδομένων του και να μην προβαίνει σε αποκαλύψεις σε τρίτους (έστω και από αμέλειά του) ούτε να παραχωρεί τη χρήση των στοιχείων του αυτών από τρίτους. Επίσης συνιστάται η αλλαγή του κωδικού χρήστη (password) ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για κάθε τυχόν ζημία της από υπαίτια παραβίαση των ανωτέρω υποχρέωσεων του χρήστη/καταναλωτή/επισκέπτη/ μέλος του dentalequipment.gr.

To dentalequipment.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το www.dentalequipment.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Διαφημιστικά μηνύματα: Το dentalequipment.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Το dentalequipment.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία του. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων.

Τέλος, προκειμένου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας αποδέχεστε την αποστολή αυτοματοποιημένων ή προσωποποιημένων ηλεκτρονικών μηνυμάτων τόσο απευθείας στον Η/Υ σας όσο και προσωπικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή/και στο κινητό τηλέφωνο που μας έχετε γνωστοποιήσει καθώς και τυχόν τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που μας έχετε γνωστοποιήσει από υπάλληλο-ους της εταιρείας μας.

10. Ο ΓΕΝ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ GDPR

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ενημερωτική υπηρεσία μας (newsletter) λειτουργεί με τους ίδιους όρους εδώ και 5 έτη και θα συνεχίσει την λειτουργία ομοίως, καθόσον αυτή είναι καθ΄ όλα σύμφωνη με τις επιταγές του νέου νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τα στοιχεία με τα οποία είστε εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτή είναι το ονοματεπώνυμο και η ηλεκτρονική διεύθυνση.

Τα ενημερωτικά μηνύματα που θα λαμβάνετε από εμάς θα αφορούν αποκλειστικά προϊόντα, υπηρεσίες και εκδηλώσεις της Neodent A.E και του ηλεκτρονικού καταστήματος Dentalequipment.gr

Δεσμευόμαστε ότι τα ως άνω προσωπικά σας στοιχεία δεν υπόκεινται σε καμία περαιτέρω επεξεργασία, δεν μεταβιβάζονται, δεν παραχωρούνται και κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση σε αυτά.

Εάν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον διαφημιστικές ενημερώσεις από την Neodent A.E & το Dentalequipment.gr μπορείτε να το κάνετε, πατώντας στον σύνδεσμο διαγραφής που υπάρχει στο υποσέλιδο κάθε ηλεκτρονικής επιστολής μας.

Για κάθε τροποποίηση ή επεξεργασία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία της εταιρίας.

Σε ό,τι αφορά τους λοιπούς τομείς δραστηριότητάς μας, συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και επεξεργαζόμαστε τα εντελώς απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των συμβάσεων τα οποία βασίζονται στην εκ του νόμου φορολογική υποχρέωση των συμβαλλόμενων. Αυτά τα στοιχεία δηλώνουμε ότι με κανέναν τρόπο δεν μεταβιβάζονται σε τρίτα, ξένα προς την εταιρία μας μέρη.

11. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.dentalequipment.gr, παρ' όλες τις επισταμένες προσπάθειες και προσεκτικές παραγγελίες που αφορούν το στοκ, ουδεμία εγγύηση παρέχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας.

12. ΔΕΣΜΟΙ - LINKS ΜΕ ΑΛΛΑ SITES

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Οι συσχετιζόμενες ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε συσχετιζόμενης ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η EΤΑΙΡΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του δικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σας παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν υποδηλώνει την έγκριση από την ΕΤΑΙΡΙΑ της ιστοσελίδας.

13. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

14. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

α) Δωσιδικία - Εφαρμοστέο Δίκαιο - Για κάθε διαφορά που τυχόν ανακύψει αναφορικά με την λειτουργία και χρήση του site, εφόσον δεν καταστεί δυνατή η συναινετική διευθέτηση αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Για κάθε διαφορά σχετικά με την ερμηνεία και την εφαρμογή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων καθώς και για κάθε άλλο ζήτημα σχετικά με την χρήση του www.dentalequipment.gr, εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό και το Κοινοτικό Δίκαιο.

β) Ακυρότητα όρου - Αν ένας από τους προαναφερθέντες όρους είναι ή καταστεί άκυρος, οι υπόλοιποι όροι της παρούσης Συμβάσεως δεν θα θίγονται.

Η ΕΔΡΑ ΜΑΣ

Έδρα- Κεντρικές Αποθήκες
10ο χλμ Π.Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Κιλκίς
(Στροφή Νεοχωρούδας)
Τ.Θ 142
ΤΚ 57008- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2310 780792 & 2310 780692

Υποκατάστημα
Φειδιππίδου 45, Γουδή
ΤΚ 11527- ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 7705020

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Επίσημος Συνεργάτης

  • product
  • product
  • product
  • product
  • product
  • product
product
product
product
product
product
product

Newsletter

Eγγραφείτε και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!

Newsletter

Eγγραφείτε και μάθετε πρώτοι όλες τις προσφορές!