ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ cartTotalQuantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}} {{item.total_price}}
Σύνολο {{ order.final_cost }}
Ποιοι είμαστε
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To dentalequipment.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της "Neodent A.Ε" 

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2011  ως το 1ο πραγματικό ηλεκτρονικό κατάστημα επαγγελματικών οδοντιατρικών υλικών.

 

 

Η φιλοσοφία μας από την αρχή έως και σήμερα είναι να παρέχουμε στον πελάτη:

 

Άμεση Διαθεσιμότητα σε όλα τα εικονιζόμενα προϊόντα 

 

Με αποθηκευτικό χώρο 1.500 τ.μ και καθημερινές παραλαβές σε εμπορεύματα, στόχος είναι όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται να είναι ετοιμοπαράδοτα στα ράφια μας. H πραγματική άμεση διαθεσιμότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του www.dentalequipment.gr για το σύγχρονο οδοντιατρείο που απαιτεί ταχύτητα και ευελιξία στην καθημερινή ροή εργασιών. Εξαίρεση αποτελούν τα κατά παραγγελία ιδιότητας ( μέγεθος, χρώμα ταπετσαρίας κοκ) προϊόντα στα οποία  υπάρχει πάντα ρητή επισήμανση και εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης.

 

 

Τεχνική Υποστήριξη και μετά την πώληση 

 

Στο dentalequiment.gr διαθέτουμε ομάδα από τεχνικό προσωπικό 12 ατόμων που εξασφαλίζει after sales support σε όλες τις αγορές σας. Έτσι, για όλα τα προϊόντα και τις συσκευές που θα αποκτήσετε μέσω του www.dentalequipment.gr απολαμβάνετε άμεση αντικατάσταση ή επιδιόρθωση σε περίπτωση εγγύησης χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε τρίτους, ενώ ακόμη και μετά την παρέλευση του χρόνου εγγύησης μπορείτε να επωφεληθείτε από το εξειδικευμένο service οδοντιατρικών ειδών. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός, ότι στο www.dentalequipment.gr βρίσκετε πλήρες στοκ ανταλλακτικών ή και αξεσουάρ για μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία συσκευών και μηχανημάτων. 

 

 

Ευρεία Ποικιλία Ειδών για κάθε κλινική ανάγκη 

 

Στο www.dentalequipment.gr θα βρείτε μια τεράστια γκάμα οδοντιατρικών, ιατρικών, παρα-ιατρικών, παραφαρμακευτικών ή/και καλλυντικών προϊόντων, όπως επίσης και είδη που σχετίζονται με το Marketing Οδοντιατρείου, την παρακίνηση ή την επιβράβευση ασθενούς καθώς και χρηστικά είδη όπως έπιπλα, τροχήλατα τραπεζίδια κοκ. Για όλα τα προϊόντα υπάρχει αναλυτική περιγραφή και όπου απαιτείται δίνονται και οδηγίες χρήσης ή σημαντικά σημεία επισήμανσης.